Badmode


Met een heerlijk gevoel de zomer in! Dat kan met de badmode van Mevr. Lingerie. In onze ruim gesorteerde winkel vind u badpakken, tankini's, broekjes en bovenstukjes die perfect passen en modisch zijn. Natuurlijk wilt u goed voor de dag komen op het strand of in het zwembad. Flaneren over de boulevard kunt u met onze bijpassende mode.


Perfecte kwaliteit en pasvorm

Houdt u van een chique badpak of is een bikini meer iets voor u? Wij adviseren u graag over onze merken en modellen. De kleurrijke stoffen en details van onze badpakken, bikini's en tankini's zijn echte blikvangers. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor alle cupmaten.

Mevr. Lingerie heeft een grote verscheidenheid aan badmode voor een brede doelgroep. Er hangt voor iedere leeftijd iets moois. Waarbij we vooral heel trots zijn op onze grote collectie van het merk Prima Donna. Die ademt in alle opzichten kwaliteit en elegantie uit en bij ons is in vele dessins te krijgen. Daarnaast hebben we veel van de labels Cyell, Marie Jo, Sunflair en WaterCult, alsmede allerlei leuke accessoires zoals tuniekjes en pareo’s.

Om gezien te worden

In onze winkel kunt u op uw gemak onze badmode bekijken. Het hele jaar door is de badkleding bij ons verkrijgbaar. Uiteraard bent u al in het vroege voorjaar welkom om de nieuwste designs te passen. Ook voor de mannen hebben wij een collectie badkleding.

Sfeerimpressie

Mevrouw Lingerie

Hoofdstraat 41
2861 AL  Bergambacht

Tel: 0182 - 350 440
WhatsApp: 06 - 183 126 60
E-mail: mevrouwlingerie@gmail.com

Openingstijden

Maandag:                gesloten
Dinsdag:                  09.30 – 17.30 uur
Woensdag:              09.30 – 17.30 uur
Donderdag:             09.30 – 17.30 uur
Vrijdag:                     09.30 – 20.00 uur
Zaterdag:                 09.30 – 17.00 uur
Zondag:                    gesloten

Copyright ©2022 Mevrouw Lingerie. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Kontakt Mediapartners.