Lingerie


Lingerie moet passen bij uw figuur en stijl. Wist u dat veel vrouwen een verkeerde maat bh dragen? Goed passende lingerie aanschaffen lijkt makkelijker dan het is. Bij Mevrouw Lingerie adviseren wij u graag bij het kiezen uit het enorme aanbod.


Exclusief assortiment

We zijn trots op onze exclusieve merken waar comfort en uitstraling gecombineerd worden. Natuurlijk moet lingerie lekker zitten. Daarbij wil het oog ook wat. Met onze kennis helpen wij u aan lingerie die u perfect past.Wij geven u een eerlijk advies over de beste pasvorm voor een zelfverzekerd en goed gevoel.

Persoonlijk advies

U kunt de uitgebreide collectie in onze winkel bekijken, ons assortiment loopt van cup A t/m J in omvangsmaten 65 t/m 115. De seizoenscollecties wisselen het jaar rond. Onze ruime kleedkamer geeft u de gelegenheid om onze prachtige setjes rustig te passen. Wij nemen alle tijd voor u. Stapt u binnenkort in onze lingeriespeciaalzaak binnen?

Zwangerschapsbh's

Als u in verwachting bent, kunt u deze tijd nog specialer maken met onze zwangerschapsbh's. Ook voor het geven van borstvoeding bieden wij mooie en comfortabele voedingsbh's aan.

Klassieke ondermode

Ook klassieke ondermode kunt u vinden in onze winkel. Pantyletten, pantybroekjes, een jupon of antistatische onderjurkjes. We hebben een ruim assortiment, waarbij wij u graag helpen met de zoektocht naar het juiste draagcomfort.

Shapewear

De zoektocht naar de juiste shapewear is soms best lastig. We hebben daarom een breed assortiment aan shapewear, o.a. onderjurken, hemdjes, slips en broekjes. Zoekt u iets voor onder een specifiek kledingstuk, neemt u dit dan gerust mee, samen kijken we dan naar een geschikt artikel.

Bruidslingerie

Maakt jouw dag speciaal! Bij de perfecte dag hoort ook de perfecte bruidslingerie. Want bijna net zo belangrijk als de trouwjurk die jij kiest, is de lingerie die je eronder draagt. Ze stroomlijnt je figuur, maakt je look helemaal af én geeft je zelfvertrouwen een boost!

Lingerie voor de bruid vraagt speciale aandacht. Wij bieden vakkundig advies over de juiste maat, maar ook over welke bruidslingerie past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Want elke vrouw is uniek.

Sfeerimpressie

Mevrouw Lingerie

Hoofdstraat 41
2861 AL  Bergambacht

Tel: 0182 - 350 440
WhatsApp: 06 - 183 126 60
E-mail: mevrouwlingerie@gmail.com

Openingstijden

Maandag:                gesloten
Dinsdag:                  09.30 – 17.30 uur
Woensdag:              09.30 – 17.30 uur
Donderdag:             09.30 – 17.30 uur
Vrijdag:                     09.30 – 20.00 uur
Zaterdag:                 09.30 – 17.00 uur
Zondag:                    gesloten

Copyright ©2022 Mevrouw Lingerie. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Kontakt Mediapartners.